Sakupljač sena sunce

Sakupljač sena namenjen je za sakupljanje, rastresanje i prevrtanje pokošene travne mase i predstavljanajsavremenijumašinu za ovu namenu. Sakupljač za seno ili grablje za seno sakupljaju čistu travnu masu, bez neželjenih primesa, kao što su zemlja, kamenje i slično, čime se dobija stočna hrana izuzetnog kvaliteta. Pored toga, upotrebom ovih mašina ne dolazi do sabijanja otkosa, čime se značajno olakšava i ubrzava proces baliranja.

Ova mašina znatno skraćuje vreme prosušivanja i pogodna je za korišćenje na svim terenima. Konstrukcija je jednostavna, snažna i lagana. Sabirni elementi su specijalnog oblika i geometrije, a izrađeni su od opružne žice visokog kvaliteta.

Sakupljač sena omogućava sakupljanje sena u jedan, dva ili više redova u zavisnosti od količine travne mase. Pogon dobijaju od priključnog vratila traktora. Pogodne su za rad na livadskomsenu odnosno za radna nagnutim terenima.Uz minimalno održavanje i minimalne troškove ova mašina je pouzdana za upotrebu.

Održavanje sakupljača sena zasniva se na pregledu mašine nakon rada kao i zamena oštećenih delova novim. Neophodno je podmazati sva mesta na sakupljaču travne mase. Nakon sezone sakupljač sena očistiti, podmazati i odložiti pod nadstrešnicu.

Usluga brze isporuke u roku do četiri dana pruža mogućnost dostave mašine na adresu kupca. Cena isporuke varira u zavisnosti od udaljenosti kupca odnosno mesta isporuke mašine. Uslugu prevoza ove mašine (u rastavljenom stanju) do adrese kupca predlažemo da se planira na osnovu potrošnje goriva do odredišne lokacije. Koliko prodavac utroši goriva za dostavu, u tom iznosu kupac nadoknađuje trošak transporta.

U slučaju kupovine mašine veće masivnosti neophodno je obezbediti mesto za pozicioniranje dostavnog vozila. Garancija pri kupovini ove mašine je jedna godina sa tehničkim uputstvom.

Cena: Kontakt    

Compare
Kategorija: Oznaka:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sakupljač sena sunce“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *