Omotač bala Z560 – fiksni

Uvijač bala sa samoutovarom Z577 (Rolo balirka) ima bočni uređaj za utovar što osigurava brz i efektivan rad jer se skupljanje i omotavanje vrši tokom vožnje do sledeće bale ili do mesta skladištenja.

Tehničke karakteristike:

Samoutovarna motalica je opremljena uređajem za rezanje i hvatanje folije. Nakon završetka omotavanja bala može biti postavljana pomoću pouzdanoga uređaja što smanjuje rizik oštećenja folije.

Priključna mašina Motalicaopremljena je savremenim i univerzalnim dodavačem folije širine 500mm i 750mm. Utovarno rame je prilagodljivo, isto kao i razmak između valjaka, zahvaljujući čemu je moguće omotavanje bale dimenzija 1200 x 1200 i 1200 x 1500 mm. Ova mašina opremljena je sistemom za okretanje osovine kotača koji sa jedne strane uzrokuje manje dimenzije prevozne širine mašine, a sa druge strane veću stabilnost za vreme njegovog rada. Specijalna konstrukcija četiri okretna valjka sprečava klizanje bala tokom omotavanja.

Direktan pogon na specijalni valjkasti ležaj obrtnog stola uzrokuje tihi rad mašine i pouzdanu eksploataciju u poređenju sa omotačima sa lančanim prenosom. Motalica ima programobilan brojač koji prikazuje broj omotaja, vreme rada, količinu bala i prosečnu količinu bala na sat. Brojač ima mogućnost nezavisnoga rada na tri različita polja.

Cena: Kontakt  

Compare

Opis

Usluga brze isporuke u roku do četiri dana pruža mogućnost dostave mašine na adresu kupca. Cena isporuke varira u zavisnosti od udaljenosti kupca odnosno mesta isporuke mašine. Uslugu prevoza ove mašinedo adrese kupca predlažemo da se planira na osnovu potrošnje goriva do odredišne lokacije. Koliko prodavac utroši goriva za dostavu, u tom iznosu kupac nadoknađuje trošak transporta.

U slučaju kupovine mašine veće masivnosti neophodno je obezbediti mesto za pozicioniranje dostavnog vozila. Garancija pri kupovini ove mašine je dve godine sa tehničkim uputstvom.

Za ovu mašinu država daje bespovratna sredstva Ministarstva poljoprivrede za nabavku novih poljoprivrednih mašina. Povraćaj sredstava na osnovu člana 34. stav 6. Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju (,,Službeni glasnik RS”, broj 10/13).

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Omotač bala Z560 – fiksni“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *