Rotaciona kosačica MIOTK Z 042

Priključna mašina rotaciona traktorska kosačica dostupna je na tržištu u dve veličine: od 135cm (sa dva noža) ili od 165cm (sa tri noža). Rotaciona kosačica je Poljske proizvodnje.

Kosačica za travu mora da zadovolji potrebe za koje je namenjena kao što je rad na ravnim i nagnutim terenima, čistoću reza, veliku radnu brzinu i učinak, lako i jednostavno održavanje, pouzdanost u radu i sprečavanje zagađenja pokošene mase zemljom.

Rotacione kosačice rade sa većim brzinama što im omogućava princip rada a ne mane izbalansiranosti pogona kao kod klasičnih kosačica. Broj obrtaja koji ova mašina može da ostvari jeste 2,070/min. Potrebna snaga za rad jeste 30kw zbog velikog broja obrtaja rotora i velike radne brzine.

Praksa je pokazala da je uvek prvi otkos problematičan u gotovo svim regionima zbog padavina pa se preporučuje da se prvi otkos prevede u silažu a drugi ostavi za seno. Za dobar kvalitet sena neophodno je izabrati pravo vreme kosidbe, izgled mase za košenje, miris i sastav.

Usluga brze isporuke u roku do četiri dana pruža mogućnost dostave mašine na adresu kupca. Cena isporuke varira u zavisnosti od udaljenosti kupca odnosno mesta isporuke mašine. Uslugu prevoza ove mašinedo adrese kupca predlažemo da se planira na osnovu potrošnje goriva do odredišne lokacije. Koliko prodavac utroši goriva za dostavu, u tom iznosu kupac nadoknađuje trošak transporta.

U slučaju kupovine mašine veće masivnosti neophodno je obezbediti mesto za pozicioniranje dostavnog vozila. Garancija pri kupovini ove mašine je jedna godina sa tehničkim uputstvom.

Cena: Kontakt 

Compare

Opis

Za ovu mašinu država daje bespovratna sredstva Ministarstva poljoprivrede za nabavku novih poljoprivrednih mašina. Povraćaj sredstava na osnovu člana 34. stav 6. Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju (,,Službeni glasnik RS”, broj 10/13).

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Rotaciona kosačica MIOTK Z 042“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *