Plataforme za branje voća su pogodne i za drva (drvarka)

1,200.00

Ručna berba voća ubrzava se korišćenjem prikolica i platformi. Primenom prikolica i platformi produktivnost rada se povećava za čak do tri puta.

Platforme su jednostavne građe a izuzetno praktične u poslu. Pogodne su za branje plodova i na teško dostupnim mestima. Omogućava maksimalnu visinu poda od zemlje do 700mm, sa ukupnom visinom od 2,000mm. Ova priključna mašina omogućava pomeranje mesta ka stablu na kojima stoje radnici kako bi se lakše ubrali plodovi.Pored branja, ova mašina pogodna je i kod orezivanje voća, postavljanja zaštitnih mreža, ručnog proređivanja plodova i mnogih drugih radova u voćarskoj proizvodnji.

U poređenju sa uobičajenim sistemima berbe, dolazi do manjeg broja prolazaka kroz redove i manjeg gaženja.Visinu i pravac kretanja prikolice-platforme svaki berač postavlja prema svojim potrebama.

Ova kombinovana mašina ima mogućnost za prihvatanje plodova, odlagaje prazne i pune ambalaže. Raspolaže površinom poda od 4,2m, što je dovoljna površina za stajanje radnika.

Osnovne tehičke karakteristike prikolice su pneumatske kočnice, ručna kočnica, svetlosna signalizacija kao i mogućnost registracije prikolice (atestirana je).

Usluga brze isporuke u roku do četiri dana pruža mogućnost dostave mašine na adresu kupca. Cena isporuke varira u zavisnosti od udaljenosti kupca odnosno mesta isporuke mašine. Uslugu prevoza mašine do adrese kupca predlažemo da se planira na osnovu potrošnje goriva do odredišne lokacije. Koliko prodavac utroši goriva za dostavu, u tom iznosu kupac nadoknađuje trošak transporta.

U slučaju kupovine mašine veće masivnosti neophodno je obezbediti mesto za pozicioniranje dostavnog vozila.

Nema na zalihama

Compare
Šifra proizvoda: NHFL1 Kategorija: Oznaka:

Opis

Za ovu mašinu država daje bespovratna sredstva Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za nabavku novih poljoprivrednih mašina. Povraćaj sredstava je na osnovu člana 34. stav 6. Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju (,,Službeni glasnik RS”, broj 10/13).

Dodatne informacije

Težina 15 kg
Dimenzije 124 × 451 × 215 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Plataforme za branje voća su pogodne i za drva (drvarka)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …