MAŠINA ZA KRCKANJE ORAHA Kadioglu CKK200

5,500.00

Mašine za krckanje ljuske oraha povećavaju produktvnost rada kako na poljoprivrednim gazdinstvima, tako i u malim i srednjim preduzećima. Visoki prinosi jezgrastih vrsta ukazuju na potrebu da se ljudski rad zameni mehanizovanim. Imajući u vidu da su koštuničavi plodovi sitni, njihova obrada je komplikovana i spora.
Više od dve trećine posla oko ovih jezgrastih vrsta odnosi se na obradu ploda izvan voćnjaka. Da bi se dobio jedan kilogram očišćenog ploda potrebno je oko 200 oraha prebaciti preko ruku i do četiri ili pet puta. To se odnosi na sakupljanje, sušenje, krckanje, čišćenje, vaganje i pakovanje finalnog proizvoda.
Kadioglu CKK200 krckalica za orah poseduje cilindar za sortiranje ploda oraha prema veličini pre nego što dođe do lomljenja ljuske. Na ovaj način plod određene veličine koji ta komora može usitniti pada u svaku komoru drobilice i tako započinje proces drobljenja. Ova mašina olakšava rad i u velikoj meri povećava produktivnost istog.
Mašina za krckanje oraha ima visok procenat uklanjanja „leptira“ u orasima do čak 95%. Navedeni procenat može da varira u zavisnosti od sorte i stanja ploda oraha.
Na vrlo jednostavan način može se lako izvršiti odgovarajuća podešavanja za svaki deo drobilice. Valjci koje ova mašina poseduje mogu se podesiti prema sorti ploda koja se lomi.

Dizajn krckalice ne zauzima mnogo prostora, može se lako premestiti sa jednog mesta na drugo ili koristiti kao mašina za linijsku preradu ovog orašastog ploda.

Nema na zalihama

Compare

Opis

Uputstvo za upotrebu ove mašine je jednostavno. Postavite mašinu na ravno tlo i zaključajte
točkove. Uključite mašinu u uzemljenu utičnicu. Pritiskom na zelenu dugmad na panelu,
drobilica i vibracija će pokrenuti motore. Sipanjem ploda oraha u gornji bunker započinje se
proces drobljenja. Neophodno je uraditi kalibraciju drobilice prema veličini ploda.
Kako voćari kažu – najlakše je posaditi voće, ali problemi kreću kada počnu da rađaju. Kao
krajnji rezultat mašine za krckanje oraha dobija se velika količina očiščenih plodova
spremnih za konzumaciju ili dalju preradu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MAŠINA ZA KRCKANJE ORAHA Kadioglu CKK200“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *