Freza Deljanin

1,300.00

Bočna traktorska rotaciona freza proizvođača FPM Deljanin odlična je za međurednu obradu zemljišta u voćnjacima. Snažna i masivna konstrukcija ove poljoprivredne mašine omogućava obavljanje poslova u najtežim radnim uslovima i na svim tipovima zemljišta.

Model Radna širina Bočni pomak Radna dubina Težina Noževi Potrebna snaga Cena bez PDV Cena sa PDV
PTF 145 138 cm 35 cm max 18 cm 210 kg 28 kom. 25 – 30 ks 1.300,00 € 1.400,00 €
PTF 165 158 cm 45 cm max 18 cm 230 kg 32 kom. 35 – 40 ks 1.350,00 € 1.450,00 €

 

KARAKTERISTIKE
  • Bočni pomak
  • Podesive klizne papuče
  • Podesiva radna dubina
  • Spiralno postavljeni noževi oko rotora freze, manje potrebe za snagom i češće obrađene površine ( proizvođač motičica EUROZAPA, Italija )
  • Bočni pogon ( proizvođač reduktora COMER, Italija )
  • Lanac za pogon 5/4 bez održavanja u uljnoj kupci ( proizvođač lanca RENOLD, Nemačka )
  • 4 Noža po prirubnici
  • Broj okretaja vratila: 260 o / min.
  • Broj okretaja priključnog vratila: 540 o / min.
  • Masivna konstrukcija

Freza pipalica FPM „DELJANIN“ je posebno dobra za obradu voćnjaka i starijih vinograda gde freza obrađuje zemljište do same sadnice. Kod mlađeg zasada voćnjaka, s obzirom da su stabla tanka i slaba, potrebno je podesiti osetljivost freze pipalice skraćivanjem ili otpuštanjem sajle preko zavrtnja, kako prilikom tretiranja zemljišta ne bi došlo do oštećivanja mladica.

Ova mašina radi bez preopterećenja traktora, udara i vibracija sa brzinom okretanja rotora sa noževima do 500 obrtaja po minutu.

BOČNA TRAKTORSKA FREZA

Bočna traktorska freza urađena je po italijanskoj licenci. Ova mašina pogodna je za traktor IMT 539.Karakterišu je spiralno postavljeni noževi oko rotora freze, manje potrebe za snagom i češće obrađene površine.

Usluga brze isporuke u roku do četiri dana pruža mogućnost dostave mašine na adresu kupca. Cena isporuke varira u zavisnosti od udaljenosti kupca odnosno mesta isporuke mašine. Uslugu prevoza mašine do adrese kupca predlažemo da se planira na osnovu potrošnje goriva do odredišne lokacije. Koliko prodavac utroši goriva za dostavu, u tom iznosu kupac nadoknađuje trošak transporta.

Nema na zalihama

Compare
Šifra proizvoda: NHFL5 Kategorija:

Opis

U slučaju kupovine mašine veće masivnosti neophodno je obezbediti mesto za pozicioniranje dostavnog vozila. Garancija pri kupovini ove mašine je dve godina sa tehničkim uputstvom.

Za ovu mašinu država daje bespovratna sredstva Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za nabavku novih poljoprivrednih mašina. Povraćaj sredstava je na osnovu člana 34. stav 6. Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju (,,Službeni glasnik RS”, broj 10/13).

Dodatne informacije

Težina 2.1 kg
Dimenzije 122 × 145 × 321 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Freza Deljanin“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …