Freza pipalica

2,900.00

Bočna traktorska freza urađena je po italijanskoj licenci. Ova mašina pogodna je za traktor IMT 539. Karakterišu je spiralno postavljeni noževi oko rotora freze, manje potrebe za snagom i češće obrađene površine.

VOCARSKA FREZA TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

 

  • GARANCIJA 2 godine sa tehničkim upustvom
  • Hidraulično podešavanje nagiba glave
  • Ručne komande za malade voćnjake
  • SPIRALNO POSTAVLJENI NOŽEVI OKO ROTORA FREZE, MANJE POTREBE ZA SNAGOM I ČEŠĆE OBRAĐENE POVRŠINE ( proizvođac motičica EUROZAPA, Italija )
  • Motor za hidrauliku ( proizvođač RUBIFLEKS, Italija )

 

Model Radni zahvat Bočni hod Težina Br. Noževa Br. Noževa po prirubnici Potrebna snaga Reduktor Cena sa PDV
ROT 700 57 cm 47 cm 250 kg 27 kom 6 17 kS COMER, Italija 2.900,00 €

Usluga brze isporuke u roku do četiri dana pruža mogućnost dostave mašine na adresu kupca. Cena isporuke varira u zavisnosti od udaljenosti kupca odnosno mesta isporuke mašine. Uslugu prevoza mašine do adrese kupca predlažemo da se planira na osnovu potrošnje goriva do odredišne lokacije. Koliko prodavac utroši goriva za dostavu, u tom iznosu kupac nadoknađuje trošak transporta.

U slučaju kupovine mašine veće masivnosti neophodno je obezbediti mesto za pozicioniranje dostavnog vozila. Garancija pri kupovini ove mašine je dve godina sa tehničkim uputstvom.

Nema na zalihama

Compare
Kategorija:

Opis

Za ovu mašinu država daje bespovratna sredstva Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za nabavku novih poljoprivrednih mašina. Povraćaj sredstava je na osnovu člana 34. stav 6. Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju (,,Službeni glasnik RS”, broj 10/13).

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Freza pipalica“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *