Sakupljač granja DT230

1,000.00

Sakupljač granja DT230 namenjen je za sakupljanje i uklanjanje ostatka rezidbe u vinogradima, voćnjacima i maslinjacima. Ova mašina je višestruko efikasna u voćnjacima i vinogradima.Deluje sa minimalnom potrošnjom goriva jer nema potrebe davati trakoru gas dok je priključna mašina u radu. Radi uz pomoć hidraulike traktora, a repna osovina je u praznom hodu.

Sakupljač granja DT230 može se koristiti kao priključna mašina za sve modele traktora snage 20ks sa hidrauličkim učinkom. Zahvaljujući veoma jednostavoj upotrebi i ekonomičnoj ceni, ova mašina idealno je rešenje za mala i srednja poljoprivredna gazdinstva.

Dizajnirana je tako da traje dugi niz godina, a može obuhvatiti radnu širinu od 135 cm do 230 cm. Bočni zidovi ove mašine lako se skidaju i uklanjaju. Ova priključna mašina nosivosti do 400 kg namenjena je za rad na svim terenima, a pozicionira se na zadnjoj strani traktora. Zahvaljujući svojoj jednostavnoj strukturi omogućava jednostavno sakupljanje granja posle rezidbe ili pucanja suvih grančica.

Nema na zalihama

Compare
Šifra proizvoda: MOL85-3 Kategorija: Oznaka:

Opis

Konstrukcija ove mašine je jednostavno a snažna, pa je tako lagana i pouzdana za upotrebu.

Usluga brze isporuke u roku do devet dana pruža mogućnost dostave mašine na adresu kupca. Cena isporuke varira u zavisnosti od udaljenosti kupca odnosno mesta isporuke mašine. Uslugu prevoza mašine do adrese kupca predlažemo da se planira na osnovu potrošnje goriva do odredišne lokacije. Koliko prodavac utroši goriva za dostavu, u tom iznosu kupac nadoknađuje trošak transporta.

U slučaju kupovine mašine veće masivnosti neophodno je obezbediti mesto za pozicioniranje dostavnog vozila.

Dodatne informacije

Težina 56 kg
Dimenzije 122 × 121 × 451 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sakupljač granja DT230“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *