Italijanska traktorska freza za Tomu Vinkovic

1,560.00

Traktorska Freza proizvođača GIEMME (Italija) je snažne i masivne konstrukcije i može se koristiti u najtežim radnim uslovima i na svim tipovima zemljišta.

Model Radna širina (cm) Transportna širina cm Težina (kg) Potrebna snaga (ks) Noževi Prirubnice Cena
HTM 135 135 cm 145 cm 137 kg 20-30 kS 14 + 14 7 1.560,00 €

Traktorske freze namenjene su za osnovnu i dopunsku obradu zemljišta u ratarskoj proizvodnji.

Usluga brze isporuke u roku do četiri dana pruža mogućnost dostave mašine na adresu kupca. Cena isporuke varira u zavisnosti od udaljenosti kupca odnosno mesta isporuke mašine. Uslugu prevoza mašine do adrese kupca predlažemo da se planira na osnovu potrošnje goriva do odredišne lokacije. Koliko prodavac utroši goriva za dostavu, u tom iznosu kupac nadoknađuje trošak transporta.

U slučaju kupovine mašine veće masivnosti neophodno je obezbediti mesto za pozicioniranje dostavnog vozila. Garancija pri kupovini ove mašine je dve godina sa tehničkim uputstvom.

Nema na zalihama

Compare
Kategorije: , Oznaka:

Opis

Za ovu mašinu država daje bespovratna sredstva Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za nabavku novih poljoprivrednih mašina. Povraćaj sredstava je na osnovu člana 34. stav 6. Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju (,,Službeni glasnik RS”, broj 10/13).

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Italijanska traktorska freza za Tomu Vinkovic“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *