INFORMACIJE NA  064 00 50 141

Garažna mazalica

6000 DIN.

Univerzalna garažna mazalica sa crevom, amerikan i pionir glavom u kompletu.
Garažna mazalica ima namenu podmazivanja motornih vozila, alatnih, građevinskih, radnih, poljoprivrednih mašina i druge mehanizacije.

Kapacitet: 7.5 kg masti.

Pritisak mazalice je do 250 bara, a jednim potiskom istisne 5-6 cm masti.

Proizvođač: Fadex, Bečej
 

Cena: 6000 din.
 

Naručenu robu šaljemo brzom poštom, stiže u roku od 2-3 dana.

Kontakt za poručivanje: 064 00 50 141

garazna mazalica fadex becej

NAJNOVIJE!!!

BLOG

Sajam poljoprivrede AGRA

Sajam poljoprivrede AGRA po 54 put

Ovogodišnji sajam poljoprivrede u organizaciji "Pomurski sejem" održan od 20. do 25. avgusta, nastavio je trend rasta. Mada je Gornja Radgona manje mesto na severu Slovenije, sajmu koji se u njemu organizuje polazi za rukom da svake godine beleži porast posetioca.

opširnije ...

Kupus - zbijenost glavice i kvalitet

Dokazano je da obilno đubrenje azotom bez adekvatne količine lako pristupačnog fosfora i kalijuma u zemljištu dovodi do formiranja slabo zbijenih, rastresitih, slabo čvrstih glavica. Zbijenost glavice kupusa određuje kvalitet.

opširnije ...

servis kombajna

Kvarovi na kombajnima u 2015.

Da se malo okrenemo i opišemo koji su nedostaci i kvarovi uočeni prošle, 2015.godine prilikom pregleda kombajna. Uočeno je dosta stradalih silent blokova, pa je bilo i dosta prekida pregleda dok se taj problem nije rešio...

opširnije ...

crni beli crveni luk

Njegovo visočanstvo LUK

Luk kao osnova mnogih jela – bilo da je sirov, dinstan ili pečen. Teško bi bilo zamisliti bilo koju kuhinju bez njega, jer predstavlja jedan od prirodnih sastojaka koji se najčešće koristi. Luk je dugo vremena poštovan, ne samo zbog ...

opširnije ...

PARTNERI